• Serveri 1
  • Serveri 2
  • Serveri 3

The Platform (2019)

Një burg vertikal me një qeli për kat. Dy persona për qeli. Një platformë ushqimore dhe dy minuta në ditë për tu ushqyer nga lart poshtë. Një makth i pafund në nje Gropë. (The Platform me titra shqip)

.

Shiko ne HD Shkarko

netu

uk

mystream

telefon

uqload

1fichier

.