• Serveri 1
  • Serveri 2

The Sand (2015)

Pas një feste diplomimi që zgjati deri në lindje të diellit, një grup 20 vjeçarësh zgjohen nga një diell i fortë, dhe një rërë misterioze që përpin në sekondë çdo gjë që shkel mbi të.

.

Shiko ne HD Shkarko

netu

uk

mystream

telefon

uqload

1fichier

.