• Serveri 1
  • Serveri 2
  • Serveri 3

The Viking War (2019)

Ingrid-i është në arrati nga Beserker-at të cilët kanë filluar pushtimin e fshatrave, duke përdorur egërsisht banorët në një lojë ku banorët luftojnë kundër një Beserker, dhe nëse fitojnë, ata arrijnë të mbijetojnë, por nuk fiton askush. Ingrid-i përpiqet të shpëtojë nga Beserker-at pasi ata vranë me dhunë dhe pushtuan qytetin e tyre. (The Viking War me titra shqip)

.

Shiko ne HD Shkarko

netu

uk

mystream

telefon

uqload

1fichier

.