• Serveri 1
  • Serveri 2
  • Serveri 3

The Wizard of Oz (1939)

Doroti Gejl largohet nga Kansas nëpërmjet një uragani dhe dërgohet në tokën e Ozit. Aty ajo do të zërë miq të rinj të cilët do ta ndihmojnë të kthehet sërish në shtëpi.

.

.