• Serveri 1
  • Serveri 2

Toy Story 4 (2019)

Nje lodër e re e quajtur "Pirun" i bashkohet Udit dhe grupit, në një aventurë përkrah shokëve të vjetër, dhe shokët e rinj tregojnë se sa e madhe mund të jetë bota për një lodër.

.

Shiko ne HD Shkarko

netu

uk

mystream

1fichier

.