• Serveri 1
  • Serveri 2
  • Serveri 3

Transformers (2007)

Nje beteje e lashte midis dy klaneve jashtetokesore, Autobots dhe Deseptikoneve rikthehet ne Toke, nga nje celes me fuqi te medha i mbajtur nga nje adoleshent i ri.

.

Shiko ne HD Shkarko

netu

uk

mystream

telefon

uqload

1fichier

.