• Serveri 1

White Snake (2019) |   Animuar, Fantazi, Romancë   |   29 Janar 2020


Një histori dashurie mes një demoneje gjarpër dhe një gjahtari gjarpërinjsh. Ata hasin veshtirësi pasi Gjenerali do të mbledhi të gjithë gjarpërinjtë në vend për tju marrë esencën e tyre jetësore.

Shiko ne HD Shkarko

netu

uk

mystream

telefon

uqload

1fichier